Min karatelejr 2013

Det var min første karatelejr. Det var sjovt, fordi vi skulle træne i budo salen. Det var sjovt at træne i budo salen fordi vi skulle lære at falde ordentligt. Vi skulle tage fra på underarmen og noget af benet.

Da vi kom udenfor skulle vi træne spark og KATA.

Det sjoveste var, da alle børnene under 14 år kunne være med til at lege. Det første hold hed gruppe Philip. Det andet hold hed gruppe Noah. Vi skulle gå krabbegang mens vi legede fange leg.

Så havde vi 2-3 timers pause. Mig, Noah, Benjamin og Kim spillede bordtennis. Vi gik op på værelserne og spurgte om vores mødre ville være med og det ville de. Så spillede vi rundt om bordet.

Vi fik morgenmad, frokost og aftensmad. Det smagte lækkert.
Om aftenen var der Sayonara party hvor vi legede lege og Sempai Peter fortalte at der var 8 nominerede til en pris for den bedste træningsånd. Vi fik sodavand og kage. Vi gik sent i seng.

Dagen efter blev vi vækket rigtig tidligt bare for at synge fødselsdagssang for Frey. Og så havde vi nogle timer fri igen og så var der morgenmad.

Så skulle vi træne hårdt. Vi trænede spark. Og så skulle vi kæmpe. Det var sjovt at kæmpe mod nogen der var større end mig selv.

Efter træningen gik vi indenfor i budo salen. De 8 nominerede kom op at stå på række. Så kårede vi to vindere. Jeg var den ene og Lasse var den anden.

Da vi skulle hjem var jeg træt og glad.

Jeg glæder mig allerede til lejren næste år.

Se den originale artikel her

karatelejr_2013_02 karatelejr_2013_01