Få Roskilde Karate Center på besøg

Roskilde Karate Center kommer gerne ud til skoler – gymnasier – institutioner – firmaer og lign. for at fortælle om og demonstrere Kyokushin Karate.

Er der interesse for at få besøg af os, så ring på tlf. 2173 8859 og få aftalt en tid, vi glæder os til at komme.

Vi har bl.a. besøgt Roskilde Katedral Skole – Amtsgymnasiet i Roskilde – Tjørnegårdsskolen – Sct. Jørgens Skole – Østervangsskolen – Glim skole – Lynghøjskolen – Vibeholmskolen – Kolonien Filidelfia Dianalund – Kirke Saaby SFO – Vindinge skole – Hedegårdsskolen – Dragsholm Taekwondo Klub – Absalons Skole – Haslev Idrætsefterskole.

Himmelevskole i Roskilde

Roskilde Karate Center var på besøg på Himmelevskole den 28.05.2013 ved sensei Orla Hansen.

Det var en 4 klasse på Himmelevskole med en forældre hver, som gerne ville prøve karate, for at styrke sammenholdet og venskabet i klassen og en af metoderne er gennem sociale, sjove idræts aktiviteter.

Vibeholmskolen i Ishøj.

I december måned 2001 havde vi – tre 7. klasser og deres lærere på Vibeholmskolen i Ishøj – den store oplevelse at få besøg af Roskilde Karate Center Kyokushin.

To dygtige instruktører gav 70 unge mennesker et spændende indblik i karatesportens verden: fire timers intens undervisning to fredage i træk gav os sved på panden, bedre begreb om en kampsport som vi alle kender fra film og bøger(men som ikke mange har prøvet i praksis), øvelse i at bruge nogle enkle tekniker til selvforsvar – prøve i praksis hvad en karate time kan gå ud på(parader-stød-spark-bevægelser), og ikke mindst: stof til begejstret eftertanke, da instruktørerne demonstrerede nogle imponerende teknikker! Hvem har ikke drømt om f.eks. at kunne kløve en betonklods med et enkelt håndkantsslag?

Det er ganske vist : for mange af os blev besøget det “skub” fra tanke til handling, vi behøvede.

Det er på tide at gå i gang med at lære karate.

Vi var meget glade for deres besøg.

Gertrud Junker